середу, 11 вересня 2019 р.

Дослідження

Студентки університету "Львівська політехніка" проводять дослідження для магістерської роботи на тему "Організація інклюзивно-освітнього процесу молодших школярів з порушеннями писемного мовлення" і звертаються по-допомогу у розповсюдженні й заповненні анкети.
"Ці питання складенні для того, щоб у Вас була можливість розповісти історію Вашої дитини, її життя з дислексією / іншими специфічними розладами навчання. Ми, в свою чергу, узагальнимо ці історії, оскільки вважаємо, що це важливо звертатися до інших та розповідати про те, як це мати дислексію/ інший специфічний розлад навчання та навчатися в українській системі освіти.
Дослідження стосується навчання дітей молодшого шкільного віку. На дані запитання не має правильних і неправильних відповідей, нас насамперед цікавить Ваш досвід. Допоможіть нам, будь ласка – поділіться власною історією. Дякуємо за допомогу!"

1 коментар:

  1. Я могла б багато розповісти,вивчайте нашу проблему,доргі мої!Моєму синові17р,д-з поставила йому сама.Наше життя-це боротьба з психіатрами,вчителі раніше зрозуміли,щ він не тупий.Зараз він учиться на тракториста,але не знаєм чи дадуть нам сертифікат,чи ні.

    ВідповістиВидалити